Traumer
- en introduksjonfilm

Svenska sidor Norske sider

Kontakt

Kontakt oss hvis du har spørsmål, eller ønsker å melde deg på et av våre kurs:

bea@se-terapi.no

DARE: Dynamic Attachment RePatterning Experience Workshops

Diane Poole Heller

(Healing Attachment Wounds)

Diane Poole Heller, Ph.D., är en välkänd expert inom områdena traumabehandling, anknytningsmodeller och integrativa helande tekniker. Hon är handledare, kursledare och föredragshållare och erbjuder workshops, teleseminarier och utbildningsmaterial i traumabehandling, anknytningsmodeller och dynamiken och effekten av dem i barndom och på vuxna förhållanden, såväl som många andra ämnen. Hon är en internationell föreläsare och utbildare inom både SE såväl som föredragshållare inom andra specialämnen. Just nu är hon aktuell med sin specialitet, ett utbildningsprogram i 6 delar om aknytningsmodeller som är mycket uppskattat.

Diane är känd för sin förmåga att kommunicera komplexa ämnen med humor och klarhet. Hon är tillgänglig för workshops, föredragshållande och privata telefonkonsultationer.

Dr. Heller började sitt arbete 1989 med Dr. Peter Levine, grundare av SE-terapi som används för traumabehandling. Som Senior Faculty medlem i FHE undervisar hon i SE i USA och hela världen inklusive Danmark, Italien, Norge, Schweiz, Israel, Tyskland och Australien. Hon tillför sina 30 år av erfarenhet från Diamond Logos, en andlig praktik, och integrerar sin kunskap om ett holistiskt synsätt i sina kurser. Hennes bok ”Crash Course”, en guidebok till att behandla trauma i samband med bilolyckor, används som kurslitteratur för att behandla trauma i USA och internationellt.

Som den dynamiska föredragshållare Diane är har hon talat vid internationella seminarier och konferenser och är författare till flertalet artiklar inom trauma, inklusive en utbildningsvideo, ”Surviving Columbine”, som tar upp tragedin vid Columbine High School och som visats på CNN. Som ordförande för Trauma Solutions, en utbildningsorganisation för psykoterapi och med en egen privat praktik, fokuserar Dr. Heller på att stödja praktiserandet av SE genom att erbjuda en samling av utbildningsmaterial inom SE och andra specialämnen.

Du är här: Hem/Kurs : Anknytning / DARE

Mob: +47 979 58 797 - bea@se-terapi.se