Traumer
- en introduksjonfilm

Svenska sidor Norske sider

Kontakt

Kontakt oss hvis du har spørsmål, eller ønsker å melde deg på et av våre kurs:

bea@se-terapi.no

Soma Embodiment

SOMA är en kroppsorienterad metod, som använder beröring, kroppslig förankring. Metoden inkluderar också teori av Dr. Peter Levine, Ida Rolf, Stephen Porges och Hubert Godard. Soma metoden integrerar alla dessa teorier till en kropps-orienterad metod. Soma metoden hjälper till att förlösa emotionella traumer via kroppen. Kroppslig förankring leder till autentisk utryck, glädje och tillit till våran egna kapacitet till social engangement. Övningarna hjälper till att förlösa spänningar, ger mer behag, glädje och flow i kroppen.

Trauma stör hur kropp och själ samverkar, vilket resulterar i symtom som dissociation, förträngning och nedsatt vitalitet. Jag hjälper dig att titta specifikt på hur traumatiska upplevelser påverkar myofascial, energiska och kinestetiska system. Den består av tekniker som tar Touch & Movement i SE för att hjälpa klienten att känna hans / hennes läggning, samordning, gravitation, medvetenhet och Tonic Function system. Jag är en erfaren kroppsarbetare som kommer att hjälpa dig med din Självreglering, med användning av Quality of Presence som huvud kommunikation och instrument för klinisk praxis.

Min förmåga till intersubjektivitet kommunikation beror på att vara öppen för känslan av intuition och resonans för att veta vad som händer på bakgrund av klientens ord och på bakgrund av hans / hennes rörelser eller fysiologiska signaler.

Du är här: Hem/Soma Embodiment

Mob: +47 979 58 797 - bea@se-terapi.se